Kim Tasseron Personal Business Support

Claim hier je gratis advies gesprek!

ebook-meer-omzet-bestaande-klanten

Yes, je e-boek is onderweg!

Binnen enkele minuten ontvang je deze per mail!

te

Wat goed dat je mijn gratis e-boek hebt aangevraagd, je ontvangt deze binnen enkele minuten in je mail. Ik heb echter nog iets als ‘welkomstcadeautje’.

Je hebt mijn e-boek waarschijnlijk gedownload omdat je meer omzet en betere resultaten uit je klanten wilt halen. Nu kan deze PDF je zeker helpen, maar hoe zou je het vinden als ik persoonlijk eens naar jouw situatie zou kijken en je hier mijn feedback op zou geven?

Omdat je mijn e-boek hebt gedownload wil ik je graag een gratis advies gesprek aanbieden. Dit gesprek doen we telefonisch of via Skype en hierin geef ik je direct een aantal waardevolle tips specifiek gericht op jouw huidige situatie. 

Ik reserveer elke week tijd voor 5 gratis advies gesprekken in mijn agenda, dus meld je nu aan via onderstaande link om een plekje te reserveren. Zodra je deze pagina weg klikt verdwijnt het aanbod. 

Ik weet zeker dat het waardevol voor je is, maar je moet het natuurlijk zelf weten 🙂 

Kim Tasseron / [email protected]/ 06-54652148

Wij gebruiken cookies om jouw websitebeleving te verbeteren. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies ". Op deze manier verzamelen we nuttige informatie zodat we het gebruiksgemak kunnen vergroten en je relevante content kunnen aanbieden!. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Voor meer gedetailleerde informatie verwijzen we u naar onze privacy verklaring op de website.

Sluiten